onsdag 30 mars 2011

Örebro...

...VI TAR ER! 

Jao people, hoppas ni har det bra där ni nu är. Själv sitter man på ett hotellrum i vackra Örebro med självaste Sandra Stigenskog. Så varför är vi här och inte på lektion hemma i Uppsala? Jo, för att här är detSOLIGT och LEDIGT. Eller nåt...

Nej men seriously, vi är på en elevrådskonferens för alla Thoren Business School i Sverige. Och självklart samlas vi här. Skönt folk från Skellefteå satt 14 timmar på ett tåg för att komma hit, två tjejer från Malmö är här, sen har vi lite annat trevligt umgänge från GävleSundsvallLinköping och Stockholm. Kanske några fler? Hehe, i alla fall. 


Hittills har vi väntat, ätit, köpt glass, väntat, lärt kännaTBSare, fikat och checkat in på Hotell Behrn (ligger väldigt centralt för övrigt, alldeles vid Stortorget...). Och tjaa, nu sitter vi på rummet - som sagt - och väntar på att klockan ska slå 17. Då är det dags för sumobrottning. Yaaay. 


Och nä, jag skojar inte. Jag - JAG - av alla... Ska brottas. Blir intressant. Kanske tar hem ett och annat pris, vem vet? ;) 

Dags att kila! Eller snart i alla fall... 

Ciao så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar